bewegen maar

GYMBA Active board

Artikelnummer: gymba
Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
€ 149,00 (inclusief 21% btw)

Het Gymba Active Board is ontwikkeld om te helpen om aan een zit/sta bureau goed en comfortabel te staan en het lichaam te activeren.

De meeste mensen staan na verloop van tijd doorgezakt en gaan leunen op het bureau. Het lichaam staat dan scheef en de enkels en voeten bevinden zich door eenzijdige belasting in een ongunstige positie. Het kan de voordelen die afwisselend werken een zit/sta bureau hebben weer teniet doen. Daarom is het belangrijk om als u staat, te letten op de juiste lichaamshouding en een goede, natuurlijke belasting van de spieren. Door het Gymba Active Board te gebruiken, kunt u hiervoor zorgen en nog meer comfortgevoel te ervaren!

Een langdurig gespannen stahouding belast de spieren. Tijdens een normale kantoordag kunnen we meer dan een centimeter "krimpen" omdat onze tussenwervelschijven worden samengedrukt. Vooral bij een lange zit/ of stahouding. De tussenwervelschijven verliezen hun soepelheid en daarmee hun elasticiteit. Daardoor zorgt te lang en statisch zitten voor een onaangenaam, stijf gevoel in het lichaam. Als we alleen maar de aanbevolen 30 minuten per dag bewegen en de overige 23,5 uur haast onbeweeglijk zitten of liggen, spreekt het voor zich, dat de negatieve gevolgen voor de gezondheid, alleen maar zullen toenemen. Met de Gymba zorgt u voor meer beweeglijkheid tijdens het staan. 

                         

Gymba Active Board maakt staan comfortabeler

Gymba maakt u actiever en zorgt dat u comfortabel staat. Het Gymba Board is namelijk speciaal ontwikkeld om u te helpen goed te staan en een betere lichaamshouding aan te nemen. U kunt het Gymba Board eenvoudig gebruiken, en dat haast op elke plek: Leg het gewoon onder uw voeten. Dat is alles! Gymba helpt u om uw lichaamshouding te optimaliseren en uw gewicht te verdelen. Helemaal automatisch ! U kunt gewoon staand doorwerken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw voeten-, benen- of rugspieren te veel worden belast.

De Gymba bestaat uit 2 kanten; een deel wat beweeglijk is voor onder uw voeten  tijdens het werk en uit een zacht deel waarmee u de spieren kunt rekken en strekken tijdens rustmomenten. 

                      

Wissel tijdig af tussen zitten en staan

We raden aan om Gymba ongeveer een derde van de tijd, die u op uw computerwerkplek doorbrengt, te gebruiken als u een zit/stabureau heeft. Het andere deel zittend op een comfortablele stoel en het andere deel rustmomenten in te lassen en met een kruk halfstaand te werken.

Als u Gymba een paar dagen heeft gebruikt, zult u waarschijnlijk verbaasd zijn dat bij het staan uw comfortgevoel beduidend hoger is! Eenzijdige spierbelasting kunnen door het gebruik van het Gymba-Board verminderen. Dit omdat nu uw dieper liggende spieren worden aangesproken en u dagelijks iets aan uw conditie doet. Dit is vastgesteld door talrijke klinische onderzoeken en het onderzoek van een uitgebreide Gymba-testgroep. Maak het mee en voel u gewoon prettiger bij het staan op de Gymba!

Activeer uw spieren ook als u staat

Mensen die tijdens het statische computerwerk afwisselen en hun werk af en toe onderbreken, waarbij ze hun lichaam activeren, hebben minder vaak last van aandoeningen aan hun bewegingsapparaat dan personen die de hele dag zittend en zonder veel beweging doorbrengen. Gewoon rechtop staan is gezonder dan statisch zitten, omdat uw spieren dan moeten werken om uw lichaamshouding te ondersteunen! Langdurig staan is ook belastend vandaar het Gymba Active Board.

De voordelen van het Gymba Active Board

  • Helpt om de een comfortabale en actieve lichaamshouding aan te nemen aan een zit-/sta bureau
  • Het is comfortabeler om op de Gymba dan op de vloer te staan
  • Als u er met blote voeten op staat, masseert de structuur de voetzolen
  • Uw spieren worden beweeglijker
  • De doorbloeding wordt verbeterd
  • Staand werken wordt ook na langere tijd nog aangenaam gevonden
  • Gymba is verrassend stabiel
  • Het gebruik van Gymba heeft een aantoonbaar positief effect op het comfortgevoel 
  • Vooral de spieren rond de enkels, kuiten, bovenbenen, billen en onderrug worden versterkt

 

Bestellen

U kunt het Gymba Active Board bestellen in de webshop in de kleur antraciet en oranje. 

Accessoires

KleurAntraciet of oranje

Gewicht1.4 kg

Afmetingen 46.5 x 30.5 cm

Geschikt voorZit/Sta bureaus, Laboratoria, montage- en productiewerkzaamheden

Draagkracht 120 kg.

© 2014 - 2020 Gulinski & de Baar kantoor-en projectinrichters BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel