Incl. BTW

RH LOGIC 400 Bureaustoel model 3559 ELITE 24uurs stoel

Artikelnummer: RH 3559
Artikel 2 van 15
€ 2.590,00 € 2.202,00 (inclusief btw)

RH LOGIC 400, model 3559 Elite, gewoon nog véél comfortabeler, perfect voor 24uurs gebruik ! 

Model 3559 is buiten de standaard opties die een Logic 400-3550 biedt, extra voorzien van:

  • 20mm extra vulling in de zitting en rugleuning met verbeterde ventilatie, zeker geschikt als u last heeft van stuitproblemen of gewoon nog veel meer dan 8 uur per dag beeldschermwerk verricht is dit een aanrader ! 
  • zitting standaard breedte 457mm, diepte 465mm, versteltraject zitdiepte 100mm, ook als XL zitting te bestellen in de optielijst

als 24 uurs stoel:

  • Uitermate geschikt als 24uurs stoel indien gekozen voor stoffering prijsgroep 3 Camira,  24uurs geteste stoffering met maar liefst 500.000 Martindale sterkte !
  • Camira 24 uurs stof: Dit is een sterk geweven stof die door zijn zeer hoge slijtvastbaarheid geschikt is voor 24 uurs gebruik. Deze stof is alleen in het zwart leverbaar, geen andere kleurkeuzes.
  • Optioneel in geheel leder te bestellen. Het leder is type Antigo Soft. Dit is een klassiek semi-aniline leder van zeer hoge kwaliteit met een zacht oppervlak waardoor deze makkelijk te onderhouden is. Daarnaast uitstekende slijtweerstand en ademende eigenschappen. Het authentieke karakter kan worden onderstreept door de zichtbare insectenbeten en littekens op de huid.
  • Ook mogelijk in Elmosoft Piqué leder. Dit is een semi-aniline leder van hoge kwaliteit. Het Pique patroon geeft een uniek karakter aan de stoel. Doordat dit een hoogwaardig natuurlijk product is zijn kleine oneffenheden op de huid zichtbaar. Alleen in zwart leverbaar.

Gecertificeerd in overeenstemming met EN1335, NPR 1813 2009 C/2011, BS5459 Mobelfacta, EPD ISO 14025 

Armleggers en neksteun dienen bijbesteld te worden als optie.

STOF/ Vermelde prijs : Stofcategorie 2: Select stof , zeer sterke stof, 200.000 Martindale test andere kleuren langere levertijd of de Camira 24uurs stof 

Hier onder krijgt u antwoord op een aantal van de meeste gestelde vragen over onze RH bureaustoelen

Welke stoel is het meest geschikt?
Verschillende stoelmodellen hebben verschillende eigenschappen. Welk stoelmodel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van een aantal factoren die mee de keuze bepalen, zoals werktaken en werkomstandigheden, uw fysieke mogelijkheden en uw manier van werken. Daarbij komen natuurlijk ook uw wensen met betrekking tot design, vorm en kleur. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met ons, dan helpt mijnkantoorinrichting.nl  u bij uw keuze. 

Zijn er RH-stoelen voor alle mensen en taken?
Ja, op de meeste van onze modellen kunnen ze gemakkelijk vervangen worden. De kussen zijn gemonteerd met een klikfunctie en kunnen met een simpele beweging losgemaakt/gemonteerd worden.

Kan ik achteraf nog accessoires monteren?
Ja, nagenoeg alle accessoires kunnen achteraf besteld en gemonteerd worden.

Wat zijn er voor kleuren/bekledingen?
We hebben een groot standaardgamma bekledingen en kleuren met korte levertijden. U kunt ook eigen stof of leer kiezen, maar dan zijn de levertijden wel iets langer. Zwarte Fame stof is een voorraad stof.

Hoe lang zijn de levertijden?
Wij hebben een ruime keuze aan standaard uitgeruste stoelmodellen voor snelle levering. De levertijd bedraagt dan uit voorraad als u kiest voor de zwarte Fame stof. Anders is de levertijd voor stoelen met standaard bekleding circa 3- 4 weken.

Is er garantie op de RH-stoelen?
Ja, de meeste van onze stoelen hebben een garantie van 10 jaar- zelfs op stoffering ! 

Is de kwaliteit van de RH-stoelen getest?
Het merendeel van onze stoelen is goedgekeurd conform de EU-norm EN 1335-1. Ons hele gamma wordt bovendien onderworpen aan erg zware interne testen en controles en is gebouwd voor langdurig en zorgeloos gebruik.

Zijn RH-stoelen een goede keuze uit milieuoogpunt?
RH-stoelen was één van de eerste bedrijven in de branche met een verregaand milieubeleid. Onze "Recyclinggarantie" houdt in dat we oude RH-stoelen terugnemen voor recycling. Onze stoelen zijn vervaardigd uit schone en pure materialen, terwijl de details snel gedemonteerd, gesorteerd en gerecycled kunnen worden.

Wat moet ik doen als een RH-stoel stuk gaat?
De meeste fouten kunnen gemakkelijk verholpen worden. Neem contact op met ons over welke eventuele reserveonderdelen u zelf kunt vervangen. We helpen u ook als u uw stoel in moet leveren voor reparatie. Indien nodig kunnen onze servicetechnici ter plaatse een reparatie komen uitvoeren. We geven u 10 jaar garantie op nieuwe RH stoelen

Kunnen rug- en zittingkussens vervangen worden?
Ja, op de meeste van onze modellen kunnen ze gemakkelijk vervangen worden. De kussen zijn gemonteerd met een klikfunctie en kunnen met een simpele beweging losgemaakt/gemonteerd worden.


Waarom zijn er verschillende wielen nodig voor verschillende soorten vloeren?
Er zijn een groot aantal wielvarianten met verschillende eigenschappen aangepast aan de kwaliteit van de vloer. Er zijn wielen voor harde en zachte vloeren, wielen die blokkeren bij belasting enz. 

Waar kan ik de RH-stoel zien/testen/bestellen?
We hebben alle stoelen van RH in onze showroom.  Neem contact met ons op voor een showroomafspraak

© 2014 - 2024 Gulinski & de Baar kantoor-en projectinrichters BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel