Een ergnomische stoel is een stoel die de mens ongemerkt zoveel mogelijk laat bewegen

Maar welke ergonomische bureaustoel of kantoorstoel van ons u ook kiest, deze zal definitief een invloed hebben op uw prestaties. Laat u goed door ons adviseren over de keuze van de juiste ergonomische bureaustoel voor uw organisatie.

Maar welke zitoplossing is de juiste?

Wil je zeker weten of de ergonomische bureaustoel aan de verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je krijgt naast deskundig advies en een uitgebreide zitinstructie de mogelijkheid om de meeste van onze ergonomische zitoplossingen gratis op proef in je eigen werkomgeving te testen.

Klik op deze link voor aanvraag proefstoel of bel ons 076-5729135

Bij Gulinski & de Baar hebben we een eigen filosofie over ergonomie.

De filosofie van ons is gebaseerd op actief - bewegend - zitten en het geven van optimale ondersteuning in iedere zithouding.

Wist u dat 80% van de mensen na hun veertigste levensjaar last heeft van rugklachten, nekklachten of schouderklachten? Rugklachten onder de beroepsbevolking kosten Nederland jaarlijks 9,7 miljard euro. Deze klachten worden voornamelijk veroorzaakt door te veel belastende werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld verkeerd tilwerk zijn, maar veel vaker komt het door verkeerd zitten tijdens een lange 40-urige werkweek achter een bureau. Onder verkeerd zitten verstaan wij zitten zonder goede ondersteuning. Zonder goede ondersteuning kunt u uw rug niet goed rechthouden tijdens het zitten. Het gevolg is onderuitgezakt zitten of met een kromme rug op het puntje van uw stoel zitten. Uiteindelijk is deze slechte ondersteuning tijdens het zitten funest voor uw lichaam.

Het belang van een rechte rug
(het voorkomen van rugklachten)
Een rechte rughouding zorgt voor een grotere longinhoud en daardoor een betere doorbloeding. Steun in combinatie met een rechte rug is cruciaal om de druk op uw tussenwervelschijven minimaal te houden en om een grotere longinhoud te verkrijgen. Een grotere longinhoud zorgt voor een betere ademhaling en dit zorgt vervolgens voor een betere bloeddoorstroming. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u zich gedurende de dag fitter blijft voelen. Als u zich fitter voelt, zal uw welzijn verhogen. De productiviteit kan hierdoor toenemen en het ziekteverzuim afnemen. Onze verkoop gebruikt niet voor niets de slogan: ‘Designed for Human Performance’

Een perfecte balans tussen beweging en ondersteuning
Onze bureaustoel zoekt altijd naar de perfecte balans tussen beweging en ondersteuning tijdens het zitten. Zitten met een rechte rug wel te verstaan en uiteraard met de juiste ondersteuning in iedere zithouding!

Zitten zonder de juiste steun en zonder rechte rug is uiteindelijk funest voor onze gezondheid. Iedere actie aan een bureau vraagt om een andere zithouding. Tijdens het voeren van een telefoongesprek zit je op een andere manier dan tijdens het beantwoorden van een e-mail.

Een door ons geadviseerde bureaustoel geeft optimale ondersteuning in de rug en zorgt ervoor dat uw rug recht blijft. De stoelen volgen uw lichaam bovendien tijdens alle verschillende zithoudingen. De stoel blijft steun geven en volgt intuïtief uw lichaamshouding, waarbij u zelf bepaald hoe u wilt zitten. Uw nieuwe stoel past als een maatkostuum en blijft de steun geven die u nodig heeft, ongeacht hoe u zit. Dit komt door ons gepatenteerde 2PP mechaniek maar ook door de anatomisch gevormde zit-en rugkussens die ervoor zorgen dat de druk op uw onderlichaam optimaal verdeeld blijft.

 

 

© 2014 - 2024 Gulinski & de Baar kantoor-en projectinrichters BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel