gratis armleggers

RH Extend 120 Bureaustoel model 6211

Artikel 3 van 7
€ 1.422,00 € 1.209,00 (inclusief btw)

VOORRAAD  "Onze Best Seller "  de RH Extend 120 bureaustoel model 6211-  in zwarte Select stof en zilver of zwart frame

*********Onze actie vermelde prijs inclusief 8S armleggers (of 8E)  twv 189,-- ! **********

 • De RH Extend 120 biedt een rugleuning- en zittinghoek die tegelijkertijd bewegen wanneer u van positie verandert.
 • De stoel behoudt zijn basisinstellingen ongeacht of u naar voor of naar achter leunt of dat u de kantelfunctie vergrendelt of ontgrendelt
 • hoge rugleuning
 • zitdiepte instelling
 • rughoogte instelling
 • geintegreerde lumbaalsteun
 • gewichtsregeling perfect af te stellen
 • hoogte instelbaar middels gaslift
 • later hoofdsteun te plaatsen
 • 10 JAAR GARANTIE ZELFS OP DE STOFFERING ! Uniek in de markt

Ergonomie:

 • De kantelfunctie stimuleert bewegend zitten en is traploos verstelbaar.
 • Eenvoudig instellen van de stoel. Bedieningshendels met pictogrammen.
 • Basisinstellingen van de stoel blijven behouden, ook wanneer u voor- en achterwaarts beweegt (2PP™-filosofie).

Rugleuning large: breedte 440 mm, hoogte 620 mm
Zitting: breedte 460 mm, diepte 470 mm (verstelbaar 60 mm)
Zithoogte: 400–510 mm (4Q zilver)
Stervoet van grijsgelakt of zwart aluminium  en wielen voor harde of zachte vloeren (65 mm)
Gewicht: 
19,8 kg

Een flexibele bureaustoel / kantoorstoel die rekening houdt met het milieu. RH Extend is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch en slijtagebestendig en is perfect geschikt voor recepties, opleidingsomgevingen en kantoren. Omdat de RH Extend gemakkelijk in en bij te stellen is, is hij zeer geschikt voor werkplekken waar verschillende mensen dezelfde stoel gebruiken of waar individuele instellingen vereist zijn. Alle hendels zijn aan de rechterkant geplaatst en zijn duidelijk gemerkt met symbolen, terwijl alle verstelbare delen van de stoel duidelijk aangegeven zijn.

De RH Extend is volledig gebaseerd op 2PP™ principe, ons eigen filosofie over ergonomie. Dit is een erg slijtagebestendige stoel, wat gunstig is voor uw portemonnee én het milieu. Omwille van de flexibiliteit zijn er twee versies van de RH Extend leverbaar, evenals een gamma accessoires.

Hier onder krijgt u antwoord op een aantal van de meeste gestelde vragen over onze RH bureaustoelen

Welke stoel is het meest geschikt?
Verschillende stoelmodellen hebben verschillende eigenschappen. Welk stoelmodel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van een aantal factoren die mee de keuze bepalen, zoals werktaken en werkomstandigheden, uw fysieke mogelijkheden en uw manier van werken. Daarbij komen natuurlijk ook uw wensen met betrekking tot design, vorm en kleur. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met ons, dan helpt mijnkantoorinrichting.nl  u bij uw keuze. Bovendien lenen we graag een proefstoel uit aan uw bedrijf uiteraard inclusief zit-instructie.

Zijn er RH-stoelen voor alle mensen en taken?
Ja, op de meeste van onze modellen kunnen ze gemakkelijk vervangen worden. De kussen zijn gemonteerd met een klikfunctie en kunnen met een simpele beweging losgemaakt/gemonteerd worden.

Kan ik achteraf nog accessoires monteren?
Ja, nagenoeg alle accessoires kunnen achteraf besteld en gemonteerd worden.

Wat zijn er voor kleuren/bekledingen?
We hebben een groot standaardgamma bekledingen en kleuren met korte levertijden. U kunt ook eigen stof of leer kiezen, maar dan zijn de levertijden wel iets langer.

Hoe lang zijn de levertijden?
Wij hebben een ruime keuze aan standaard uitgeruste stoelmodellen voor snelle levering. De levertijd bedraagt dan circa een week. Anders is de normale levertijd voor stoelen met standaard bekleding circa 5 weken.

Is er garantie op de RH-stoelen?
Ja, de meeste van onze stoelen hebben een garantie van 10 jaar.

Is de kwaliteit van de RH-stoelen getest?
Het merendeel van onze stoelen is goedgekeurd conform de EU-norm EN 1335-1. Ons hele gamma wordt bovendien onderworpen aan erg zware interne testen en controles en is gebouwd voor langdurig en zorgeloos gebruik.

Zijn RH-stoelen een goede keuze uit milieuoogpunt?
RH-stoelen was één van de eerste bedrijven in de branche met een verregaand milieubeleid. Onze "Recyclinggarantie" houdt in dat we oude RH-stoelen terugnemen voor recycling. Onze stoelen zijn vervaardigd uit schone en pure materialen, terwijl de details snel gedemonteerd, gesorteerd en gerecycled kunnen worden.

Wat moet ik doen als een RH-stoel stuk gaat?
De meeste fouten kunnen gemakkelijk verholpen worden. Neem contact op met ons over welke eventuele reserveonderdelen u zelf kunt vervangen. We helpen u ook als u uw stoel in moet leveren voor reparatie. Indien nodig kunnen onze servicetechnici ter plaatse een reparatie komen uitvoeren.

Kunnen rug- en zittingkussens vervangen worden?
Ja, op de meeste van onze modellen kunnen ze gemakkelijk vervangen worden. De kussen zijn gemonteerd met een klikfunctie en kunnen met een simpele beweging losgemaakt/gemonteerd worden.

Kan ik achteraf nog accessoires monteren?
Ja, nagenoeg alle accessoires kunnen achteraf besteld en gemonteerd worden.

Waarom zijn er verschillende wielen nodig voor verschillende soorten vloeren?
Er zijn een groot aantal wielvarianten met verschillende eigenschappen aangepast aan de kwaliteit van de vloer. Er zijn wielen voor harde en zachte vloeren, wielen die blokkeren bij belasting enz. 

Waar kan ik de RH-stoel zien/testen/bestellen?
We hebben alle stoelen in onze showroom.  Neem contact met ons op voor een showroomafspraak

 

© 2014 - 2024 Gulinski & de Baar kantoor-en projectinrichters BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel