Humanscale M8.1 CROSSBAR TFT monitorarm voor 2 beeldschermen

Artikelnummer: M8.2 crossbar
Artikel 6 van 7

Humanscale monitor arm M8.1 met crossbar

M8.1-(2), onderdeel van de revolutionaire nieuwe monitor arm lijn van Humanscale, verbetert onmiddelijk het comfort, de ergonomie en de productiviteit van een werkplek. Volledig compatibel met traditionele bureaus en zit / sta work-stations, voldoet de M8.1 aan verschillende eisen voor monitor armen van 3 tot 13kg. Met de standaard bijgevoegde crossbar, gewichtcompenserende veertechnologie en de Smart Stop functionaliteit, biedt de M8.1 de flexibiliteit die hedendaags nodig is voor de snel evoluerende werkplekken.

 Specificaties M8.1 Crossbar:
- De M8.1 Crossbar is een monitor arm t.b.v. 2 schermen die aan een crossbar worden gemonteerd. Kan 2 schermen max 27 inch plaatsen
- Gewicht: de M8.1 Crossbar kan twee schermen dragen TOTAALDRAAGVERMOGEN (minimaal 2,7 KG tot maximaal 12,7 KG.) Dus totaal, niet per scherm ! 
- Hoogteverstelling: tot maximaal 305mm.
- Garantie: de garantie voor de M8.1 Dual Mount is 15 jaar.
- Verwisselbare montage opties (zie hieronder alle montagemogelijkheden)
- Kleuren: gepolijst aluminium met witte kunststof delen, zilvergrijs met grijze kunststof delen en matzwart met zwarte kunststof delen.
- Vesa-aansluiting (100x100mm)
- Innovatie functies: smart stop systeem voor rotatie, quick release sluiting, balansveer indicator voor optimale gewicht instelling en kabelmanagement.

Montagemogelijkheden:
Er zijn verschillende montagemogelijkheden voor de M8.1 Crossbar, volgens de keuze lijst 
- Clamp Mount (standaard bladklem): deze klem kan gebruikt worden voor bladen van minimaal 13 tot maximaal 69 mm.
- S-klem: in sommige situaties past de standaard bladklem niet op een blad, bijvoorbeeld omdat er een kabelgoot onder het blad zit. In deze situatie kan er een S-klem worden gebruikt, deze S-klem is verkrijgbaar voor tafelbladen van 12mm, 18mm, 25mm en 30mm.
- Bolt through bevestiging: met deze bevestiging kan de monitor arm door het blad heen bevestigd worden. 
- M/Connect 2 en M/Power: kijk voor meer informatie over de M/Connect 2 en de M/Power op onze site.

 

 

© 2014 - 2024 Gulinski & de Baar kantoor-en projectinrichters BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel